Красимир Батаклиев е опитал да бутне на униформените рушвет от 30

...
Красимир Батаклиев е опитал да бутне на униформените рушвет от 30
Коментари Харесай

Синът на пловдивски приватизатор се изправи пред съда за подкуп на полицаи

Красимир Батаклиев е опитал да бутне на униформените рушвет от 30 лв.

Красимир Батаклиев, синът на приватизатора на пловдивския общински градски превоз Ангел Батаклиев, се изправи през днешния ден пред съда по обвиняване за предоставяне на рушвет на служители на реда, съобщи кореспондент на . 

Разпоредителното съвещание завърши, като Батаклиев не призна виновността си. Делото потегля да се гледа по общия ред с чуване на очевидци и движимости лица.

Припомняме, че поради няколко нарушавания и неизрядни документи е решил да се измъкне от глоба, като се е опитал да даде подкуп от 30 лева на служител на реда. При осъществената тогава инспекция чиновниците на Министерство на вътрешните работи открили, че лидерът не носел удостоверение за ръководство и надзорен ваучър, уверение за осъществен механически обзор и не бил разполагаем документ, установяващ сключването на наложителната застраховка " Гражданска отговорност “. Служителят на Министерство на вътрешните работи не взел парите и незабавно уведомил дежурния проверяващ служител на реда.

На излизане от залата през днешния ден на въпрос на репортера на Агенция " Фокус " да разяснява делото против него, Батаклиев отговори: " Не се занимавайте с нелепости. "

Следващото съвещание е на 8 декември от 14 часа, Батаклиев е с мярка за неотклонение - гаранция от 1500 лв..
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР